Vechtbrood!

Vechtbrood is alléén te verkrijgen bij de ambachtelijke bakkers langs de Vecht en dus ook bij Bakkerij Abbekerk in Weesp!
Lees meer over vechtbrood
 

Fototaarten/ verjaardagstaarten

Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om uw verjaardagstaart te bestellen welke smaak u ook wilt, van de standaard slagroom taart tot een champagne taart of een chocolade truffel taart. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Ook is het bij ons mogelijk om uw “persoonlijke” taart te bestellen. Dit kan een taart zijn  met een  afbeelding van het favoriete stripfiguur van uw kind of zijn/haar lievelings dier al dan niet voorzien van een persoonlijke tekst of gelukswens.

Vermeld voor de zekerheid uw naam en telefoonnummer voor eventuele vragen van onze kant.

Hoe werkt dit:

  • Kom naar de winkel en geef uw wensen door aan de winkeldame. Lever de foto en/ of afbeelding (al dan niet met tekst) aan op een USB stick. Wij zorgen er dan voor dat de gewenste afbeelding op de taart wordt geplaatst.
  • Ga naar het contact formulier van deze web pagina en laat uw persoonlijke wensen m.b.t de te bestellen taart achter. Vergeet niet de betreffende afbeelding of foto (al dan niet met tekst) bij te voegen.

Speciaal voor bedrijven
Ook voor bedrijven is dit een leuke kans om een relatie of werknemer nog eens extra te bedanken voor een verleende service, opdracht of voor een jubileum. Wij kunnen ieder gewenst logo of persoonlijke tekst op uw taart verwerken dus ook uw logo! 

Heeft u andere suggesties; wij maken ook logo's voor bijv. petit fours, gebakjes of zelfs amandel staven en - letters of wat u ook maar wilt!
   

Een greep uit onze selectie: